

Endocrine Practice Update for Endocrinologists

Endocrine Society of Tamilnadu & Puducherry (ESTN)

3rd December 2022, Saturday, 1.30 pm onwards The Leela Palace, Chennai



Dr. S. Vijaya Bhaskar Reddy

Vijay Diabetes, Thyroid & Endocrine Clinic 12, First Cross, Saradambal Nagar, Puducherry – 605 005.



Vanakkam!

Welcome to an Evening with Endocrinology 2022

Dear Colleagues,

It is our proud privilege to invite you for "An Evening with Endocrinology", being conducted by Endocrine Society of Tamilnadu and Puducherry on 3rd December 2022, Saturday, at The Leela Palace, Chennai. This programme is exclusively designed for endocrinologists, to discuss recent trends, changing concepts, sharing research thoughts and exchange of ideas. Practical sessions relevant for endocrine practice including financial planning and social media role in endocrine practice have been included this year. The Level of discussion will be high end endocrinology. We look forward to your esteemed presence and active participation, which will benefit all of us and the medical fraternity

Best regards

PRESIDENT Dr. Kumaravel. V

VICE PRESIDENT

VICE PRESIDENT

Dr. Jayashree Gopal

Dr. Arul Prakash

HON. SECRETARY

TREASURER

Dr. S.Vijaya Bhaskar Reddy

Dr. Dukhabandhu Naik

EXECUTIVE MEMBERS

Dr. Suresh Damodharan

Dr. Nitin Kapoor

Dr. RM Manikandan

Dr. Thomas Paul

Dr. Usha Ayyagari

Dr. Warun Kumar

PROGRAM SCHEDULE



Time	Duration	Program	Speaker	Chair / Facilitators
13.30 - 14.30		Lunch		
14.30 - 15.00		Registration		
15.00- 15.05	05 min	Welcome Address (President)	Dr. Kumaravel.V Madurai	
15.05 - 15.10	05 min	Introduction and showcasing new colleagues	Dr.S. Vijaya Bhaskar Reddy, Puducherry	
15.10 - 15.40	30 min	Know our research (ESTN Researchers)		Dr. S. Murthy , Chennai
	5 + 5	ESTN Registry plan	Dr. Warun Kumar Madurai	
	5 + 5	CMC, Vellore	Dr. Nitin Kapoor Vellore	
	5 + 5	JIPMER , Puducherry	Dr. Dukhabandhu Naik Puducherry	
15.40 - 15.50	10 mins	Member achievements to know	Dr.S. Vijaya Bhaskar Reddy, Puducherry	
15.50 - 16.30	40 mins	PANEL DISCUSSION : IT, GST & Financial planning for doctors	Panel members: Mr. D.Muthukrishnan, Chennai CA K.Praburam of S.Ravi & Associates, Chennai CA M.Saravana Prabhu, Chennai	Dr.R.M.Manikandan Madurai
16.30 - 17.00	30 mins	Data approach to clinical care	Dr. Krishna Seshadri Chennai	Dr. S.Sridhar Chennai
17.00 - 17.15	15 mins	Tea Break		



PROGRAM SCHEDULE

Time	Duration	Program	Speaker	Chair / Facilitators
17:15 - 17.35	20 min	TRANSLATIONAL FOCUS		Dr. Sruthi Chandrasekar, Chennai
	5 + 5 min	The Thyroid and NAFLD	Dr. Arun Viswanath Tirunelveli	
	5 + 5 min	Circadian rhythms and PCOS	Dr. Nivethitha Karthika, _{Madurai}	
17.35 - 17.55	20 min	PLACE IN PRACTICE		Dr. PG.Sundaraman Chennai Dr. Uma Devi Endocrine Surgeon, Chennai
	15 + 5 min	Non-invasive ablation Rx for thyroid nodules	Dr. Mohnish , Interventional Radiologist, Global Hospital, Chennai	
17.55 - 18.25	30 min	PANEL DISCUSSION - Navigating Social Media in Diabetes & Endocrine Care: Opportunities & Traps	Panel Members: Dr. Usha Sriram, Chennai Dr. Muthukumaran Jayapaul, Chennai Dr.S.Sakthivel,Trichy Dr. Geethalakshmi, Chennai	Dr. G.Shanmugasundar Chennai
18.25 - 18.30	5 min	Vote of Thanks	Dr.S. VijayaBhaskar Reddy, Puducherry	
18.30 - 18.45	15 min	General Body Meeting (GBM)		
19.00 onwards		Cultural Events by ESTN Family		
20.00 onwards		Dinner		

Conference Secretariat:

Dr. S. Vijaya Bhaskar Reddy

Vijay Diabetes, Thyroid & Endocrine Clinic 12, First Cross, Saradambal Nagar, Puducherry – 605 005.